Distribucions BAYARRI-CELLER català - castellano
  Empresa   Ubicació   Contacte
Empresa
 
Empresa

Des que BAYARRI-CELLER es fundà el 1987 per proporcionar productes de primera qualitat per a l’hostaleria i la restauració, no hem parat d’avançar en tots els sentits.

Distribuïnt les marques més importants en un sector altament competitiu.
Buscant el concepte d’un servei de gran qualitat.
Tot això ha donat els seus fruits.

Avui, BAYARRI-CELLER s’ha convertit en líder de la distribució a la comarca i en una creixent distribuïdora fora d’aquesta. Una empresa que ha afrontat una constant renovació tecnològica en tota la seva infraestructura per a poder respondre eficaçment als compromisos que centenars de clients dipositen en nosaltres.

Des de llavors, la nostra feina s’ha centrat en servir cada dia millor a tots els nostres clients. Millorant la nostra xarxa de distribució. Professionalitzant cada vegada més la nostra xarxa de vendes.

L’impuls de lideratge i capacitat no hagués pogut ser possible sense el recolzament i compromís dels nostres clients. És la confiança d’ells en la nostra organització la promotora d’aquesta expansió que actualment tenim i la nostra més ferma garantia de desenvolupament de cara al futur.

Un futur que enfrontarem amb un ampli equip humà que, en contacte directe amb els nostres clients, oferiran un servei d’assessorament i recerca de solucions als problemes alimentaris, culinaris i econòmics.

 
Bayarri-Celler distribucions · Indústria, 26 - Vilanova i la Geltrú (Barcelona) · Tel. 93 814 06 60 - Fax 93 814 12 28
e-mail: info@bayarri.cat